tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Luciakonsert i Greverud kirke lørdag 13. desember
Nå er vi straks klare for vår helt egne Luciakonsert i Greverud kirke!  Etter en hektisk tid og medvirkning i to særdeles vellykkede konserter i Gamle Logen inviterer vi til et lite pusterom i en hektisk førjulstid og vi garanterer julestemning!

Her er for øvrig en liten «snutt» fra vår deltakelse i Kirkens Bymisjons Adventskonserter i Gamle Logen: http://vimeo.com/113273821

I år holder vi altså vår 21. Luciakonsert i Greverud kirke. Dette er en kjær tradisjon både for oss korister og ikke minst for vårt publikum.

Årets repertoar er en fin blanding av tradisjonelle, klassiske julesanger som "Jeg synger julekvad", "White Christmas" og "Ave Verum" og friske innslag som "Joy to the World" og "It's beginning to look a lot like Christmas". Tradisjonen tro åpnes konserten av Lucia og ternenes innmarsj der de deler ut Lussekatter til publikum. Dette gjøres selvfølgelig til vakker fremførelse av den velkjente sangen "Sankta Lucia"  J Vi garanterer julestemning fra første sekund der lysene dempes og Lucia og ternene skrider inn i salen med hvite kapper og tente lys.


Årets Lucia er Martine Aurora Andersen (21). Martine går til daglig på Musikkteaterhøgskolen i Oslo og har sunget i Ensemblet Tryllefløytene siden hun begynte på Ski videregående skole og fikk Liv Ragnhild S. Torneberg som sanglærer.

På klaver har vi også i år med oss Sanae Yoshida. Sanae er utdannet fra Toho Gakuen College of Music i Tokyo og hun har vunnet flere priser og stipender i konkurranser i både Japan og Norge.

Velkommen til Greverud Kirke lørdag 13. desember klokken 17.00!

(N.B: Billetter kjøpes i døra - vær ute i god tid! :-))

Priser:

Voksen/honnør: kr 200,-

Studenter m/gyldig studentbevis: kr 100,-

Barn under 10 år: Gratis!

Salg av jule-CD kr 150,-

 


 

 
  • hits