tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

En liten smakebit

Jeg filmet mens vi sang 2. vers av "Betlehems Stjärna" slik at dere kan få en smakbit på det vi synger.

Da jeg filmet med mobilen blir ikke lyden den beste samt at klangen blir mye flottere i Greverud Kirke.

Så da er det bare å lytte og nyte...

video:video0097 • 0

  Bort med notene....

  Atter en flott øvelse med Tryllefløytene. Vi fikk bare en ny sang denne øvelsen :-)  Nå som diverse oppdrag begynner å nærme seg, må vi begynne å legge bort notene når vi øver. Da er det gjennomgang et par ganger, så er det "bort med notene...". Litt smyg-kikking må til da ;-)

  Til en av sangene beveget vi oss rundt i rommet mens vi sang. Dette gjorde at vi fikk en annerledes opplevelse av sangen enn når vi står stemmevis, samt at det faktisk var lettere å huske sangen da :-)

  Vi gleder oss veldig til alle konsertene/oppdragene nå. Det er veldig gøy å synge i Greverud Kirke, for der blir det en så flott klang. Så torsdag 13. desember kl 19 i Greverud Kirke er stedet om du vil komme i julestemning og høre vakre sanger :-)

 • 0

  Julestemningen kommer snikende...

  Det er alltid like gøy å være på øvelse med Tryllefløytene :-)

  Vi hadde en super effektiv øvelse hvor vi fikk gått gjennom 7 sanger, hvor av 2 var nye sanger. De av medlemmene som har vært med litt har vært gjennom disse nye sangene før, og det gir mye støtte til de som aldri har vært gjennom de før :-) De nye medlemmene er utrolig flinke til å henge med og lære seg sangene. Det er tross alt mye som må læres av både melodi og tekst.

  Den ene nye sangen vi fikk er et fantastisk flott arrangement på White Christmas. Når vi synger den kommer julestemningen snikende enten man vil eller ikke :-) Den sangen finnes på vår jule CD, Sweet was the Song,  som vi selger for kr 150,-. På denne CD'en er det mange flotte julesanger som tåler å bli spilt om og om igjen uten at man blir lei ;-) En flott julegave til den/de som har alt....

  De som ønsker å kjøpe denne CD'en av oss kan kontakte oss på vår mailadresse: post.tryllefloytene@gmail.com så finner vi på en løsning på å få den til deg :-)

  Tryllefløytenes jule CD - Sweet was the song


  Liv Ragnhild i full gang med instruksjon på en av de nye sangene, og alle følger nøye med på notene. Bare se på bildene :-)


  1. sopraner.


  Lyse 2. sopraner.


  Mørke 2. sopraner (eller 3. sopraner)
  Alter.

   

 • 0

  Tilbake etter høstferien

  Da var vi på plass igjen etter høstferien. Det er alltid godt å synge :-D

  På denne øvelsen fikk vi tre nye sanger, men to av dem var kjent for de som har vært med en stund :-) Ellers fikk vi øvd på flere av de sangene vi har fått tidligere. Vår dirigent Liv Ragnhild er effektiv som alltid. Da vårt første oppdrag er allerede 16. november er det flere sanger som må begynne å sitte allerede nå da alt skal kunnes utenatt :-) Det ble derfor dårlig med pause på denne øvelsen.

  Vi fikk også vite om et nytt oppdrag vi muligens får hvor vi da mest sannsynlig skal synge a cappella.

  På vår Lucia-konsert som vi har i Greverud Kirke hver år den 13. desember er det ei fra koret som blir årets Lucia. I år er det Tiny som er årets Lucia :-)


  Tiny er årets Lucia :-)

  Dette er en av sangene vi skal fremføre på vårt oppdrag den 16. november.

  Astrid er en av de nye på alten. Et velkomment tilskudd :-)


  Tre blide 2. sopraner: Tone, Aina og Kjersti :-)

 • 0

  Høstferie

  Denne uken er det høstferie. Det betyr at vi ikke har fellesøvelse, men vi går rundt og nynner på sangene som nå begynner å sette seg på hjernen :-)
  Da bare gleder vi oss til neste uke hvor vi er på plass igjen.
 • hits