tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Statoilstipendet? Eller var ikkeTiny nominert til en dritt? Kan hun egentlig leve av sin sang?!

...Og hvorfor i all verden driver disse damene med "yoga med stol" ??

 • 0

  Staten må ta ansvar!

  Her ser vi små ut, men stemmene våre er store :-D Og vi har mange plasser i salen, så du er velkommen til forestilling! Her øver vi på "staten må ta ansvar!" Morsom sang;-)

 • 0

  JUBEL!!

   
  Ensemblet 'Tryllefløytene' gjenntar suksessen fra ifjor! Etter uttallige oppfordringer setter vi opp Kabareten Griseflaks i Kolben (sal 1) Onsdag den 19. og Torsdag den 20. Juni 2013. Dette må du jo ikke gå glipp av, - så hold av en av dagene!!

   
  Griseflaks; en meningsfylt, satirisk Kabaret om oljenasjonen Norge og hva rikdommen har gjort med oss, som nasjon - og som mennesker.
  Ble skrevet av Hanne T. Asheim for vokalgruppen STILETT som fremførte kabareten for fulle saler på Teaterkjeller'n i 2010 og fikk strålende kritikk:
  "Meningsfylt og blowout-morsom musikalsk satire om følgene av oljeeventyret" - Oslopuls, Aftenposten
  "Politisk latterbrøl" - Dagbladet, terningkast 5
  'Tryllefløytene' fikk rettigheter til å sette opp Griseflaks i fjor og fikk stående applaus og strålende anmeldelser.  Den har snert i replikkene og sangtekstene, er særdeles underholdende, og med en flott bukett av vakre unge (...!) kvinner i alle roller er det en fryd for øye og ører! 

  Vi kommer tilbake med plakat, info om klokkeslett, billetkjøp osv.  Men nå;  kryss av i kalenderen og spre informasjonen!!
   
  
 • 0

  Singing in the rain!!

  Regnet øser ned, men vi er like sangglade! Vi øver til en ny runde med Griseflaks, men først litt oppvarming!
 • hits