tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Sykt frisk!

Husker dere Griseflaks?

Hanne T Asheim skrev Griseflaks til vokalgruppen "Stilett". Vi likte Griseflaks så godt at vi spurte Hanne T Asheim pent om å få lov til å sette den opp, og det fikk vi! Vi sang for to fulle saler to dager i juni i fjor, og fikk gode anmeldelser. Så gode at vi vil gjøre den igjen. Derfor skal vi sette den opp i Kolben i juni i år også! Kom og se:-) 

Hanne T Asheim har nå laget en ny forestilling til Stilett. Den heter "Sykt frisk", og blir spilt på Teaterkjellern i disse dager. Tryllefløytene var tilstede i salen på fredag, og vi lo oss skakke alle mann! (damer...)! Anbefales på det sterkeste!

Vi spiste en deilig middag før showet, og Tiny fikk en velfortjent blomst, som en forsinket bursdagshilsen! Hun er nemlig Tryllefløytenes feske femtiåring (hvem vill vel tro det?!?!)

HURRA for Tiny!

 
 • 0

  Vi øver og øver!

  Så du skal få en god konsertopplevelse. Vi skal 17.mars synge et helt verk, en messe, komponert av Anne-Karine Kjus. Det er nytt, annerledes og spennende, og vi gleder oss til konserten, som skal holdes i Ås kirke. Anne-Karine Kjus er Jasmin (sopran i Tryllefløytene) sin mamma, og det hender hun er innom øvelsene våre, for å bidra og lytte:-) Her er Anne-Karine og Jasmin:

   

  Verket vi jobber med:

 • 0

  Dette er Camilla! Hun er nytt medlem av soprangruppa i Tryllefløytene. Vi håper hun stortrives hos o

  1490589-1-1360257467615.jpg
  Dette er Camilla! Hun er nytt medlem av soprangruppa i Tryllefløytene. Vi håper hun stortrives hos oss! Vi er nå i full sving med å øve til kirkekonsert som skal holdes i Ås kirke, 17.mars. En fyldigere oppdatering kommer neste helg!
 • hits