tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Kun dager igjen til forestilling!Har du tenkt på hvor stor del sosiale medier har tatt i livet vårt? At så og si alle menneskene rundt deg konstant går med ansiktet ned i en skjerm? At det er mer vanlig å snakke til noen du aldri har møtt på en app-chat enn å gå bort til et menneske og si hei? At et perfekt filter og antall likes har blitt et symbol på suksess?
Dette har Ensemblet Tryllefløytene tatt for seg denne våren! Vi tar med oss dette, en god dose selvironi, humor og god musikk og presenterer "Lille speil på veggen der - hvem har flest likes i landet her?"
Vi spiller i Kolben Kulturhus 7. og 8. juni!
Billetter kjøpes på www.kolben.no

Dette er en sammensatt konsert og vi tar i bruk det meste av digitale og plattformer, Her følger vi spent med mens Elisabeth viser oss animasjoner og bildene som skal vises på storskjerm under konserten:Vi gleder oss!

 

 • 0

  Vår = Konsertforberedelser!

  Endelig! Nå er vi inne i den første vårmåneden og det betyr forberedelser til nye konserter! Hold av 7. og 8. juni for en fantastisk aften i Kolben kulturhus! I år har vi snekret sammen en skikkelig godbit av en forestilling og vi gleder oss veldig til å vise den frem :) Årets konserter har vi gitt navnet: «Lille speil på veggen der...hvem har flest likes i landet her?» - og som tittelen bærer preg av har vi tatt for oss diverse sosiale medier og sett litt på hvordan de preger oss. Her bruker vi selvsagt en god porsjon humor:  «Love me Tinder» er eksempelvis tittelen på en av sangene :) I tillegg byr vi på mange andre kjente sanger fra bland annet «Beauty and the beast», «Mulan», «Aladdin», «Askepott» og andre musicaler som f.eks «Chicago».

  Men hva har disse musicalene med sosiale medier å gjøre, tenker du kanskje nå?  For å finne ut det, må du nesten skaffe deg en billett; vi garanterer bruk av lattermuskler og kanskje en liten tåre eller to i øyekroken?  Billetter ligger allerede ute for salg her:

  http://www.kolben.no/kultur/juni-2017/tryllefloeytene---lille-speil-paa-veggen-der

  Vi gleder oss!!   

 • 0

  Adventkonserter og Luciaforberedelser

  Nå nærmer det seg ett av årets høydepunkter for oss: nemlig vår deltakelse i Adventkonsertene i Gamle Logen til inntekt for Kirkens Bymisjon. Disse konsertene er en musikalsk dugnad til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid, som i år går til utsatte familier med barn og ungdom som lider under omsorgssvikt. Konsertene avholdes Søndagene 27. november & 4. desember 2016 kl. 14.00.

  Siden vår oppstart i 1993 har Ensemblet Tryllefløytene vært med på Adventskonsertene i Gamle Logen. Disse konsertene holdes første og andre søndag i advent hvert år til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid. Konsertene er todelt: første avdeling er utdrag fra en opera og andre avdeling består av norsk og internasjonal julesang og -musikk.


  Årets program er utdrag fra operaen
  RIGOLETTO
  av Guiseppe Verdi

  Etterfulgt av 

  Norsk og internasjonal julesang og -musikk

  Konferansier: Sven Torneberg
  Klaver og musikalsk ansvarlig: Ivar Anton Waagaard
  Regi og kunstnerisk ansvarlig: Liv Ragnhild Sømme Torneberg
  Mathilde Salmi Marjavara (sopran), Hege Høisæter (mezzosopran), Kjetil Støa (tenor)
  Espen Langvik (baryton), Jens-Erik Aasbø (bass-baryton)
  Ensemblet Tryllefløytene
  KoriOslo
  Sophisticated Strings (strykekvartett)


  Billettpris: kr. 450,- (kr. 375,- for plasser med begrenset sikt).
  Billetter bestilles / kjøpes i Gamle Logen tlf. 22 33 22 66, www.logen.no eller Billettservice AS tlf: 815 33 133 eller på Posten

  I tillegg gleder vi oss VELDIG til vår egen Luciakonsert tirsdag 13. desember!

  Vi håper å se dere i Greverud Kirke tirsdag 13. desember kl 19.00!
  Lucia i år er: Mai Lindbo Gulbrandsen
  Klaver: Bernt Nordset
  Tenor: Anders Lyseggen
  Bass: Sven Torneberg
  Trommer: Daniel Medhaug
  Dirigent er Liv Ragnhild Sømme Torneberg.

  Dette vil du ikke gå glipp av!
  Hold av tirsdag 13.desember og ta med deg venner, familie og kjente. Vi garanterer julestemning. Det vil som vanlig bli servert hjemmlelagde lussekatter og særdeles vakker musikk!

  Billetter:
  Nytt i år er at billetter kan kjøpes på forhånd!
  Forhåndskjøp av billetter kan gjøres på ebilett (app - Kolben Kulturhus),
  via link: https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=123&show_id=28389
  og i Kolben Kulturhus i skranken, i automaten eller i biblioteket.
  Vi holder av de fremste rekkene til forhåndskjøpte billetter, og det blir egen kø for disse for å slippe inn. Oppmøte senest 15 min før konsertstart.

  Pris på forhåndskjøpte billetter:
  Voksen: 215,-
  Studenter med studentbevis/barn over 10 år: 115,-
  Barn under 10 år: gratis
  Vi kommer også til å ha en pakkeløsning med inngang + jule CD:
  100,- for CD (mot kr 150,- i døra) slik at prisene blir
  Voksen kr 315,-
  Studenter kr 215,-.

  Det blir også salg av billetter i døra slik vi pleier. Folk kan da betale med kort eller kontant. Billettpriser ved kjøp i døra:
  Voksen: 200,-
  Studenter med studentbevis/barn over 10 år: 100,-
  Barn under 10 år: gratis
  Ensemblet Tryllefløytenes jule CD: 150,- .

  Vi sees! :-)

 • 1

  Snart premiere!

  Nå er vi i full gang med øvelser, regiprøver, sy kjoler, utdeling av flyers og rekvisitter. Det er under 2 uker til premieren 22. april, og vi gleder oss veldig! Årets konserter er et samarbeid mellom oss, Scenario (http://www.sceneartister.no/) og Follo BigBand (https://follobigband.wordpress.com/) og dette kommer til å bli helt magisk! :) I tillegg til å synge har flere av koristene også lært seg charleston og step dans! Bli med på en reise inn i 20- og 30- tallets boblende verden - Gatsby style! Billetter kjøpes her: http://www.kolben.no/arrangementer.php

   

  For en herlig gjeng med sangere/dansere!

   

  Her er vår med-korist Elisabeth i gang med opptelling av plakater og flyers (Elisabeth designer og lager alt av materiell til alle våre konserter!)

   

  Utdeling av nyinnkjøpte rekvisitter: (Vår leder Aina har full kontroll!)


  De fleste av oss syr kjolene våre selv. Her holder Heidi sy-dugnad :)

   


  Kjoleprøving!
   

  Fellesøvelse med damene i Scenario: Puttin' on the Ritz!

   

  Pust er viktig!

   

  Regi, regi, regi <3

   

  ...og DER var banneret på plass på Kolben kulturhus! Nå henger vi på veggen :-)

  Vi gleder oss! Velkommen! :-)

  Fredag 22. april kl. 20.00 og søndag 24. april kl. 18.00.
  Bill: 320,- ordinær, kr. 200,- (barn / stud.)

  http://www.kolben.no/arrangementer.php

  - Ensemblet Tryllefløytene

 • 0

  Klare for nye konserter i 2016!


   

  Da er vi i gang med vårens konserter! I år er det 10 år siden Kolben kulturhus formelt ble åpnet og vi er i gang med et forrykende show! Sammen med vårt "søster-kor" Scenario  og storbandet Follo BigBand byr vi på konsertene "Like Gatsby"!

  Bli med på en reise inn i en atmosfære fra USA på 1920- og 1930-tallet. Charleston, jazz, perler, bobler, glitter og stas! Her vil vi forsøke å fange stemningen fra boken og filmene om The Great Gatsby.

  Spilles fredag 22.april kl 20:00 og søndag 24.april kl 18:00 i Kolben. (Klikk på ønsket forestillingsdato for å bestille billetter).

  Vi gleder oss veldig! Velkommen! :-)


   


   


   
 • hits