tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Årets første Adventskonsert i Gamle Logen!

Herlig! Dette er ett av årets høydepunkt for oss, da vi virkelig kommer i julestemning :-) Siden vår oppstart i 1993 har Ensemblet Tryllefløytene vært med på Adventskonsertene i Gamle Logen. Disse konsertene holdes første og andre søndag i advent hvert år til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid. Konsertene er todelt: første avdeling er utdrag fra en opera og andre avdeling består av norsk og internasjonal julesang og -musikk. I år var det "Hans og Grete" vi fikk være med på. Utrolig bra!!

Vi gleder oss VELDIG til neste konsert og ønsker å dele noen bilder med dere:

(Foto: Gjermund Reiner Vestli)
Over: Hans (Kari Lise Høgseth) og Grete (Tuva Weideborg Hongve) og de forheksede barna/pepperkaker (Ensemblet Tryllefløytene)

 Over og under: Flotte dansere fra Ski VGS

Over: Heksa (Bentine Holm) og de forheksede barna/pepperkaker (Ensemblet Tryllefløytene)
Over: Hans (Kari Lise Høgseth) og Grete (Tuva Weideborg Hongve, Moren (Hege Høisæter), Faren (Espen Langvik), Sand- og duggmann (Mathilde Salmi Marjavara)

Heksa (Bentine Holm), dansere fra Ski VGS, Pepperkaker (Ensemblet Tryllefløytene) Ivar Anton Waagaard (Klaver)

 

Etter 20 minutter pause er det klart for juleavdelingen. Vi gleder oss til å synge sammen med vårt "søsterkor" Scenario!Over: Vi gjør oss klar i gangen før vi skal åpne juleavdelingen. Greit å sjekke at alle søljer sitter som de skal :-)

Over: Vi entrer en fullsatt sal med levende lys og "Joy to the World" akkopagnert av Sophisticated Strings og Ivar Anton Waagard (Klaver)

Over: Vi var selvsagt svært stolt av vår "egen" Siri Skotvedt som hadde solistinnslag!

Over: Finale! Salen reiser seg og vi synger "Deilig er Jorden" sammen. Med Scenario i ryggen er det nesten som taket reiser seg! Høy gåsehudfaktor og blanke øyne...

Som sagt: vi gleder oss veldig til neste gang!

  • 0

  Høstferien er over og vi nærmer oss jul!

  Nå har vi i Ensemblet Tryllefløytene hatt en liten høstferie og vi gleder oss til å komme sammen og synge igjen!

  Julen nærmer seg og vi er allerede i full gang med årets julerepertoar :-) Vi skal også i år delta i Adventkonserter i Gamle Logen til inntekt for Kirkens Bymisjon, men høydepunktet for oss er selvsagt vår egen Luciakonsert i Greverud kirke den 13. desember. Mer informasjon og oppdateringer kommer senere :-) • 0

  Vellykkede forestillinger og sommerferie :-)

  Vi i Ensemblet Tryllefløytene ønsker å takke alle dere som kom på forestillingene våre! Dere var rett og slett et FANTASTISK publikum! Tusen takk for alle gode ord og skryt vi har fått i etterkant :-) Dette har vært helt utrolig gøy og vi har virkelig stor-kost oss!

  Nå har det vært en periode med intense øvelser og regiprøver og vi synes det gikk ganske så bra :-) Et aldri så lite antiklimaks blir det selvsagt når slike forestillinger er over, men vi gleder oss til vår årlige sommerfest! Etter dette tar vi sommerferie og i august starter forberedelser til julekonsertene våre :-)

  Her er et lite knippe bilder fra forestillingene "Tilslørte bondepiker....og andre bønder i by'n." : ENJOY! :-)

  (Foto: Gjermund Reiner Vestli/Elisabeth Vraalsen/An-Magritt Larsen)

  Adel/Royals: "Me har ikkje blått blod; sånn luksus passar ikkje oss. Men me er herskarar på tross" (Oversatt til nynorsk av vår med-korist Siri Skotvedt)

  Adel/Royals: "Me har ikkje blått blod; sånn luksus passar ikkje oss... men me er herskarar på tross" (Oversatt til nynorsk av vår med-korist Siri Skotvedt)

  "Spiller jeg uskyld fra landet" - solist: An-Magritt Larsen

  "All about that bass/Det handlar berre om bass" - Arrangert og oversatt til nynorsk av med-korist Siri Skotvedt. Regi: vår med-korist Kristine Dolonen

  "Ta imot en blomsterhyllest" - Regi: Vår dirigent og kunstnerisk ansvarlig Liv Ragnhild S. Torneberg

  "Alle mann hadde fota" Regi: vår med-korist Kjersti Aasen

  "Solveigs sang" - Solist: Siri Skotvedt

  "Med en gang de ser meg" - Solist: Sofie Løvstakken

  "Vev derfor sløret" - Solister: Sofie Løvstakken/Heidi Melby Lyseggen

  "Vev derfor sløret" - Solister: Sofie Løvstakken/Heidi Melby Lyseggen

  "Durch Zärtlichkeit" - Solist: Heidi Melby Lyseggen

  Finale: "Bellas finals" - Solist: Kristine Dolonen - Regi: Kristine Dolonen

  Finale: "Bellas finals" - Solist: Kristine Dolonen - Regi: Kristine Dolonen
   

 • 0

  Regi, regi, REGI!

  Intense regiøvelser!

  Nå kan vi telle dager til konsertene våre går av stabelen i Kolben kulturhus 10. og 11. juni, og vi gleder oss SKIKKELIG til å dele dette med dere! :-)

  Her er noen bilder fra forrige regiøvelse, der vår med-korist Kristine Dolonen instruerer oss. Kristine har regien på flere av numrene våre og her er det "all about that bass" som det øves på. For øvrig en versjon INGEN har hørt før, da vår med-korist Siri Skotvedt har oversatt teksten til ny-norsk! Her blir det "shaking" og "vrikking", samt noen ganske syke "moves".... Som sagt; vi byr på oss selv :-)
  ....og hva skal vi med disse blåe silkestykkene...? Er det en "kongelig" historie som skal formidles....? Sikre deg billetter på www.kolben.no!
  VELKOMMEN! :-)

   

 • 0

  God påske!!

  Vi i Ensemblet Tryllefløytene vil ønske dere alle en riktig god påske :-) Nå er vi i full gang med å øve inn det kuleste repertoaret til konserten vår 10. og 11. juni i Kolben Kulturhus! Vi gleder oss som unger til regiprøvene starter etter hvert..... Først gjelder det å få all tekst og melodi til å sitte, og foreløpig går det greit :-)

  Legger ved et lite video/lydopptak fra forrige øvelse, så får dere et lite "glimt" av hvordan vi har det :-)

  video:tilslrte bondepiker teaser 20152

  Håper å se dere alle i juli!  Påskehilsen fra oss i Ensemblet Tryllefløytene :-)

 • 0

  Nytt år, nye muligheter og nye konserter!!

  Da er vi endelig i gang med øvelsene igjen etter et innholdsrikt 2014 :-) Vi fikk en flott avslutning på året og sesongen da vi ble kontaktet av TV2 med forespørsel om å synge på "God morgen Norge" første juledag! Det kunne vi rett og slett ikke si nei til, så vi stilte opp på TV2-taket grytidlig om morgenen (i -12 grader og vind) for å skape julestemning med vakker sang :-) Her er noen bilder:

  Akkurat nå er vi i gang med forberedelser og øvelser til våre neste konserter: "Tilslørte bondepiker....og andre bønder i by'n":

  Konsertene avholdes 10. og 11. juni i Kolben Kulturhus og pendler mellom det tradisjonelle nasjonalromantiske og det moderne urbane. Hva skjer når Synnøve Solbakken møter Miley Cyrus? Som vi gleder oss! Her er en smugtitt på noe av repertoaret:  Vi er for tiden også i gang med opptak av nye medlemmer, så dersom du kunne tenke deg å synge sammen med oss; ikke nøl med å ta kontakt! Vi øver onsdager i sal 2 i Kolben Kulturhus fra kl 19.00 til 21.00. Send oss en e-post eller møt opp dersom dette kan friste! :-)

  Vi sees! :-)

  - Ensemblet Tryllefløytene
   
 • hits