tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Klare for nye konserter i 2016!Da er vi i gang med vårens konserter! I år er det 10 år siden Kolben kulturhus formelt ble åpnet og vi er i gang med et forrykende show! Sammen med vårt "søster-kor" Scenario  og storbandet Follo Big Band byr vi på konsertene "Like Gatsby"!

Bli med på en reise inn i en atmosfære fra USA på 1920- og 1930-tallet. Charleston, jazz, perler, bobler, glitter og stas! Her vil vi forsøke å fange stemningen fra boken og filmene om The Great Gatsby.

Spilles fredag 22.april kl 20:00 og søndag 24.april kl 18:00 i Kolben. (Klikk på ønsket forestillingsdato for å bestille billetter).

Vi gleder oss veldig! Velkommen! :-)

 • 0

  Luciakonsert i Greverud kirke lørdag 13. desember
  Nå er vi straks klare for vår helt egne Luciakonsert i Greverud kirke!  Etter en hektisk tid og medvirkning i to særdeles vellykkede konserter i Gamle Logen inviterer vi til et lite pusterom i en hektisk førjulstid og vi garanterer julestemning!

  Her er for øvrig en liten «snutt» fra vår deltakelse i Kirkens Bymisjons Adventskonserter i Gamle Logen: http://vimeo.com/113273821

  I år holder vi altså vår 21. Luciakonsert i Greverud kirke. Dette er en kjær tradisjon både for oss korister og ikke minst for vårt publikum.

  Årets repertoar er en fin blanding av tradisjonelle, klassiske julesanger som "Jeg synger julekvad", "White Christmas" og "Ave Verum" og friske innslag som "Joy to the World" og "It's beginning to look a lot like Christmas". Tradisjonen tro åpnes konserten av Lucia og ternenes innmarsj der de deler ut Lussekatter til publikum. Dette gjøres selvfølgelig til vakker fremførelse av den velkjente sangen "Sankta Lucia"  J Vi garanterer julestemning fra første sekund der lysene dempes og Lucia og ternene skrider inn i salen med hvite kapper og tente lys.


  Årets Lucia er Martine Aurora Andersen (21). Martine går til daglig på Musikkteaterhøgskolen i Oslo og har sunget i Ensemblet Tryllefløytene siden hun begynte på Ski videregående skole og fikk Liv Ragnhild S. Torneberg som sanglærer.

  På klaver har vi også i år med oss Sanae Yoshida. Sanae er utdannet fra Toho Gakuen College of Music i Tokyo og hun har vunnet flere priser og stipender i konkurranser i både Japan og Norge.

  Velkommen til Greverud Kirke lørdag 13. desember klokken 17.00!

  (N.B: Billetter kjøpes i døra - vær ute i god tid! :-))

  Priser:

  Voksen/honnør: kr 200,-

  Studenter m/gyldig studentbevis: kr 100,-

  Barn under 10 år: Gratis!

  Salg av jule-CD kr 150,-

   


   

   

 • 0

  Åpen øvelse og bursdagsfeiring!

  Forrige onsdag hold vi en vellykket åpen øvelse i Kolben :) Vi skulle gjerne vært litt fler, men nå er høsten i gang med forkjølelser og ymse dårlige halser... sånn er det bare... Men; for en kvalitet på sangerne våre! Du verden som det låt! En sann fryd å synge med dere alle sammen! Håper å se flere nye Tryllefløyter etter hvert :)

  Som om ikke det var nok: vår alles kjære Kjersti fylte 40 år denne dagen! Hipp hurra! Her er jubilanten:  Kjersti har sunget i kor i hele 33 (!) år. Hun startet i GT-Koret (Godlia/Trasop skoles sangkor) og flyttet seg over til Tryllefløytene i 1997. Vi er heldige som har deg, Kjersti! :)

  Etter flerstemt obligatorisk burdagssang og noen "nye" julesanger til repertoaret var det på tide å synge seg hjemover. Merker godt at høsten er her da det "plutselig" er blitt helt mørkt når vi er ferdige med øvelsen...vel, bortsett fra de flotte lyktene som lyser opp på Kolbotn torget, da :) Legger ved et lite stemningsbilde:  Nå er det snart jul igjen! Vi sees :)

   

 • 0

  Vi inviterer til Åpen Øvelse!!

  Endelig er vi i gang igjen etter et særdeles vellykket vårsemester :) Alltid så herlig å synge sammen igjen etter en laaaang sommerferie! Nå er julerepertoaret snart på plass og vi gleder oss skikkelig til å øve inn flotte og stemningsfulle julesanger :)

  "Åååååh, det hørtes skikkelig koselig ut!"- tenker du kanskje? Da kan du komme og synge med oss onsdag 03.09, for vi inviterer nemlig til Åpen Øvelse! :) Det er bare å møte opp i Kolben kulturhus, sal 2 kl 19.00 så får du hilse på og synge sammen med oss som gleder oss til flotte julekonserter!

  Velkommen! :)

  Her er for øvrig noen linker til tidligere arrangementer:

  http://www.oblad.no/folloliv/fortryllende-kaffebar-i-kolben-1.8459774

  http://www.oblad.no/oppeg%C3%A5rd/lucia-samlet-full-kirke-1.5886498

  http://www.oblad.no/underholdning/staende-applaus-for-de-nye-tryllefloytene-1.7395924

 • 1

  Et bilde sier mer enn tusen ord

  4 og 5 juni braker det løs!! 

  Det er fortsatt ledige billetter igjen så bestill HER

  Gleder oss til å se deg i salen! 

  -Tryllefløytene 

 • 0

  Det nærmer seg konsert!

  Det nærmer seg konsert og bilettsalget er i gang. Fort deg å sikre deg billetter du også. 

  Vi håper på å se deg der! 

  For enda en liten teaser sjekk ut tryllefløytenes blogg gruppe på facebook. Der har vi nemlig lagt ut en liten videosnutt! 

   

 • 0

  Regi for alle penga!

  Nå er vi i full gang med å øve inn regien til forestillingen vår. Åh, det er så fantastisk morsomt å se hvordan vi går fra bare å kunne tekstene til og lære regien og ikke minst se hvordan alt kommer sammen bit for bit. Vi kan nesten ikke vente med å få på oss kostymene!

   

  Regi <3 

   

  KONSERT INFORMASJON: 

  Dato: 4 OG 5 juni 

  Klokkeslett: 19:00 

  Hvor: Kolben kulturhus (Kolbotn) sal 2 

  Billettene kjøpes på www.kolben.no  

  Det koster 250,- for voksne og 190,- for studenter og barn. 

  Gleder oss til å se deg der! 

   

   

  #Kor #konsert #Forestilling 

 • 0

  Nytt år, nye muligheter!

  Som overskriften sier, nytt år nye muligheter. For oss betyr det nye noter (og noen gamle), noen nye medlemmer (og mange "gamle"), nye konserter og masse nytt å glede seg til. Vi er i full gang med øving til årets sommerkonsert allerede og gleder oss masse til å vise den frem til dere der ute. Tro det eller ei, men det ligger mange måneders arbeid bak en konsert med så mange noter å lære. Allerede nå ser vi at det kommer til å bli en kjempe konsert. Mye latter og masse moro er i vente! Vi kan foreløpig si så mye som at vi skal på Kafé. Vi skal på kafé, og dere som publikum skal på kafé. Fremover kommer vi til å publisere hint og teasere slik at dere får innblikk i hvordan vi er som kor, og ikke minst hva denne konserten har å by på. GLED DERE er alt vi har å si!  

  Datoene dere skal holde av for denne konserten er 4 og 5 juni. Altså 04.06.2014 og 05.06.2014! 

  (Bilde fra gårsdagens øving) 

  Ellers håper vi dere har hatt en fin jul og noen fine måneder etter jul. Litt sent, men bedre sent enn aldri? Nå som våren er begynt å komme tenkte jeg å slenge med en av mine favorittvår sanger. Kos dere med denne så lenge! Den første løvetann  sunget av Hanne Krogh. 

   

  -Ensemblet Tryllefløytene  

   
 • hits