tryllefloytene -
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Julekonserter - over for i år

Nå er Tryllefløytene ferdig med julekonsertene for denne gang! Alt i alt har det vært tre konserter, to i Gamle Logen og en Lucia konsert i Greverud kirke. Gikk du glipp av dem i år, er det mulig å få sett oss igjen neste år!
Ha en riktig god jul alle sammen :) 

 • 0

  Nå nærmer det seg!

  Julekonsertene er LIKE rundt hjørnet!! Første konsert er i Gamle Logen den 1. desember, så vi øver på spreng!

  Deretter har vi en konsert 8. desember, og Lucia konsert den 13, så her jobbes det, og i år har vi til og med fått med oss en på harpe. Det er bare å glede seg til konsert om du fikk skaffet deg billetter!

 • 0

  Jul er rett rundt hjørnet!

  Vi beveger oss godt innover i november, og vi øver bare mer og mer! Sangene setter seg lett på hjernen etter hver øvelse, men det de fleste tenker på nå er julekakene som skal selges! Ikke bare kaker, for det er til og med gode knekkebrød! Vil du kjøpe en eller seks gode julekakebokser til deg eller bekjente? Det anbefales, så gode som de er! Mer info kommer :-)

  - Tryllefløytene

 • 0

  Åpen øving

   

  På onsdag var det åpen øvelse for Tryllefløytene, og øvelsen var litt ekstra koselig. Vi sang endelig igjennom den gode gamle julesangen, Carol of the Bells. Vi håper de som kom innom blir med videre i koret! Husk å følge med på bloggsiden for å få med deg de kommende konsertene :)

 • 0

  Åpen øvelse 11/9!

  Hei hei! Tryllefløytene er i full gang igjen, og neste onsdag er det åpen øving, som betyr at du kan stikke innom og se om Tryllefløytene kanskje er noe for deg? Håper vi sees!

 • 0

  Statoilstipendet? Eller var ikkeTiny nominert til en dritt? Kan hun egentlig leve av sin sang?!

  ...Og hvorfor i all verden driver disse damene med "yoga med stol" ??

 • 0

  Staten må ta ansvar!

  Her ser vi små ut, men stemmene våre er store :-D Og vi har mange plasser i salen, så du er velkommen til forestilling! Her øver vi på "staten må ta ansvar!" Morsom sang;-)

 • 0

  JUBEL!!

   
  Ensemblet 'Tryllefløytene' gjenntar suksessen fra ifjor! Etter uttallige oppfordringer setter vi opp Kabareten Griseflaks i Kolben (sal 1) Onsdag den 19. og Torsdag den 20. Juni 2013. Dette må du jo ikke gå glipp av, - så hold av en av dagene!!

   
  Griseflaks; en meningsfylt, satirisk Kabaret om oljenasjonen Norge og hva rikdommen har gjort med oss, som nasjon - og som mennesker.
  Ble skrevet av Hanne T. Asheim for vokalgruppen STILETT som fremførte kabareten for fulle saler på Teaterkjeller'n i 2010 og fikk strålende kritikk:
  "Meningsfylt og blowout-morsom musikalsk satire om følgene av oljeeventyret" - Oslopuls, Aftenposten
  "Politisk latterbrøl" - Dagbladet, terningkast 5
  'Tryllefløytene' fikk rettigheter til å sette opp Griseflaks i fjor og fikk stående applaus og strålende anmeldelser.  Den har snert i replikkene og sangtekstene, er særdeles underholdende, og med en flott bukett av vakre unge (...!) kvinner i alle roller er det en fryd for øye og ører! 

  Vi kommer tilbake med plakat, info om klokkeslett, billetkjøp osv.  Men nå;  kryss av i kalenderen og spre informasjonen!!
   
  
 • 0

  Singing in the rain!!

  Regnet øser ned, men vi er like sangglade! Vi øver til en ny runde med Griseflaks, men først litt oppvarming!

 • 0

  Sykt frisk!

  Husker dere Griseflaks?

  Hanne T Asheim skrev Griseflaks til vokalgruppen "Stilett". Vi likte Griseflaks så godt at vi spurte Hanne T Asheim pent om å få lov til å sette den opp, og det fikk vi! Vi sang for to fulle saler to dager i juni i fjor, og fikk gode anmeldelser. Så gode at vi vil gjøre den igjen. Derfor skal vi sette den opp i Kolben i juni i år også! Kom og se:-) 

  Hanne T Asheim har nå laget en ny forestilling til Stilett. Den heter "Sykt frisk", og blir spilt på Teaterkjellern i disse dager. Tryllefløytene var tilstede i salen på fredag, og vi lo oss skakke alle mann! (damer...)! Anbefales på det sterkeste!

  Vi spiste en deilig middag før showet, og Tiny fikk en velfortjent blomst, som en forsinket bursdagshilsen! Hun er nemlig Tryllefløytenes feske femtiåring (hvem vill vel tro det?!?!)

  HURRA for Tiny!

   
 • 0

  Vi øver og øver!

  Så du skal få en god konsertopplevelse. Vi skal 17.mars synge et helt verk, en messe, komponert av Anne-Karine Kjus. Det er nytt, annerledes og spennende, og vi gleder oss til konserten, som skal holdes i Ås kirke. Anne-Karine Kjus er Jasmin (sopran i Tryllefløytene) sin mamma, og det hender hun er innom øvelsene våre, for å bidra og lytte:-) Her er Anne-Karine og Jasmin:

   

  Verket vi jobber med:

 • 0

  Dette er Camilla! Hun er nytt medlem av soprangruppa i Tryllefløytene. Vi håper hun stortrives hos o

  1490589-1-1360257467615.jpg
  Dette er Camilla! Hun er nytt medlem av soprangruppa i Tryllefløytene. Vi håper hun stortrives hos oss! Vi er nå i full sving med å øve til kirkekonsert som skal holdes i Ås kirke, 17.mars. En fyldigere oppdatering kommer neste helg!

 • 0

  Onsdag 9. Januar.

  Godt nytt år!

  Årets første korøvelse er vel gjennomført, og vi var alle fornøyde med dagens øvelse. Vi fikk utlevert den nye messa som vi skal framføre 17.mars i Ås kirke. Messen er laget av Anne-Karine Kjus som er kormedlem i Tryllefløytenes «tvillingkor» Senario. Etter vakker kirkemusikk, fulgte Griseflaks etter. Vi skal framføre Griseflaks en gang til i juni måned. Vi gleder oss!

  Her er vårt nye medlem, Ingrid. Velkommen til oss! Hun synger med 3. sopranene.
 • hits