Årets første Adventskonsert i Gamle Logen! (tryllefloytene)
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Årets første Adventskonsert i Gamle Logen!

Herlig! Dette er ett av årets høydepunkt for oss, da vi virkelig kommer i julestemning :-) Siden vår oppstart i 1993 har Ensemblet Tryllefløytene vært med på Adventskonsertene i Gamle Logen. Disse konsertene holdes første og andre søndag i advent hvert år til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid. Konsertene er todelt: første avdeling er utdrag fra en opera og andre avdeling består av norsk og internasjonal julesang og -musikk. I år var det "Hans og Grete" vi fikk være med på. Utrolig bra!!

Vi gleder oss VELDIG til neste konsert og ønsker å dele noen bilder med dere:

(Foto: Gjermund Reiner Vestli)
Over: Hans (Kari Lise Høgseth) og Grete (Tuva Weideborg Hongve) og de forheksede barna/pepperkaker (Ensemblet Tryllefløytene)

 Over og under: Flotte dansere fra Ski VGS

Over: Heksa (Bentine Holm) og de forheksede barna/pepperkaker (Ensemblet Tryllefløytene)
Over: Hans (Kari Lise Høgseth) og Grete (Tuva Weideborg Hongve, Moren (Hege Høisæter), Faren (Espen Langvik), Sand- og duggmann (Mathilde Salmi Marjavara)

Heksa (Bentine Holm), dansere fra Ski VGS, Pepperkaker (Ensemblet Tryllefløytene) Ivar Anton Waagaard (Klaver)

 

Etter 20 minutter pause er det klart for juleavdelingen. Vi gleder oss til å synge sammen med vårt "søsterkor" Scenario!Over: Vi gjør oss klar i gangen før vi skal åpne juleavdelingen. Greit å sjekke at alle søljer sitter som de skal :-)

Over: Vi entrer en fullsatt sal med levende lys og "Joy to the World" akkopagnert av Sophisticated Strings og Ivar Anton Waagard (Klaver)

Over: Vi var selvsagt svært stolt av vår "egen" Siri Skotvedt som hadde solistinnslag!

Over: Finale! Salen reiser seg og vi synger "Deilig er Jorden" sammen. Med Scenario i ryggen er det nesten som taket reiser seg! Høy gåsehudfaktor og blanke øyne...

Som sagt: vi gleder oss veldig til neste gang!

 
  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits