Nytt år, nye muligheter og nye konserter!! (tryllefloytene)
Hjem Konserter Om oss Kontakt

0

Nytt år, nye muligheter og nye konserter!!

Da er vi endelig i gang med øvelsene igjen etter et innholdsrikt 2014 :-) Vi fikk en flott avslutning på året og sesongen da vi ble kontaktet av TV2 med forespørsel om å synge på "God morgen Norge" første juledag! Det kunne vi rett og slett ikke si nei til, så vi stilte opp på TV2-taket grytidlig om morgenen (i -12 grader og vind) for å skape julestemning med vakker sang :-) Her er noen bilder:

Akkurat nå er vi i gang med forberedelser og øvelser til våre neste konserter: "Tilslørte bondepiker....og andre bønder i by'n":

Konsertene avholdes 10. og 11. juni i Kolben Kulturhus og pendler mellom det tradisjonelle nasjonalromantiske og det moderne urbane. Hva skjer når Synnøve Solbakken møter Miley Cyrus? Som vi gleder oss! Her er en smugtitt på noe av repertoaret:Vi er for tiden også i gang med opptak av nye medlemmer, så dersom du kunne tenke deg å synge sammen med oss; ikke nøl med å ta kontakt! Vi øver onsdager i sal 2 i Kolben Kulturhus fra kl 19.00 til 21.00. Send oss en e-post eller møt opp dersom dette kan friste! :-)

Vi sees! :-)

- Ensemblet Tryllefløytene
 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits